Ridsemester på Island. Vi erbjuder ett brett urval av ridturer.

Island ferie dansksvensk
Resor till Island Hyrbilresor till Island Ridresor till Island Weekendtur i Island Rundresor til Island Gruppresor till Island Konferensresor till Island Aktiviteter Island info Island


Åk på ridsemester på Island

Letar du efter en trevlig och rolig ridsemester på Island, se vi vårt stora utbud av resor till Island.
Med Travel Nord ApS får ni möjlighet att uppleva fantastiska Island på ett roligt och annorlunda sätt. Vi erbjuder er ridning på Island, där ni från hästryggen kan uppleva Islands fascinerande och unika landskap. Ön är känd för sin sagolika och spännande natur och detta får ni möjlighet att uppleva på en Islandshäst.Den Islandske hest

 

Ridsemester i Den Gyllene Cirkeln

Ridtur 6 på Island - Den Gyllene Cirkeln Fantastiskt sätt att besöka Gullfoss och Geysirområdet. Lämplig för barnfamiljer.

Ridsemester på Island - Thorsmörk

Ridtur 14 på Island – Denna tur var den mest populära under våra första år och vi är därför glada att kunna erbjuda den igen.

Ridsemester på Island - Snæfellsnes

Ridtur 5 på Island - Snæfellsnes. Vi rider över mäktiga lavafält, förbi kratrar och på aska från gamla vulkanutbrott och njuter av de stora vita sandstränderna.

Ridsemester på Island - Thingvellir

Ridtur 4 – Thingvellir - Viking Trail. Vi följer vikingen Egil Skallgrimssons fotspår. Turen bjuder på utsökta ridvägar i Thingvellir Nationalpark och avslappning på friskvårdsanläggningen Fontana Spa.

Ridtur 3 – Nordlandets pärlor

Nordlandet. Ridtur 3 på Island – Norra Island är känd för sin storslagna natur och sitt skiftande landskap. Tidningen Sunday Times har utsett denna ridtur som en av de topp 10 bästa i världen!

Tur 20 – Livet på landet

Semester på en hästgård på Island Ridtur 20 på Island - Livet på en Isländsk hästgård! Det här är ett enastående erbjudande för hästälskare! Passar speciellt väl för tonåringar och familjer.

Ridsemester på Island - Höglandet

Ridtur 7- Kjölur. På denna ritt övernattar ni mitt i Islands fantastiska natur i rustika bergsstugor. Upplev höglandet och ta ett bad ute i naturen.

Tur 17 – Strandridning

Ridtur 17 Löngufjörur – Ytterligare en nyhet från Travel Nord. Denna resa tar er med till den vackra halvön Snæfellsnes. Totalt 5 dagar och 4 nätter i totalt. Läs mer..

Tur 21 – Ridning i Norrsken

Ridsemester på Island - Upplev Norrsken Ridtur 21 - Ridning i Norrsken. Island bjuder under hösten på vackra färger i naturen och dansade norrsken på himlen. 4 dagars resa.

Tur 18 – Hoppets stig

Ridtur - Få en inblick i Islands historia Ridtur 18 - Hoppets stig. Ni rider genom den orörda naturen och får en inblick i landets historia genom att lyssna på berättelser från sagatiden.

Ridsemester – För naturälskaren

Ridtur 19 i Island - Landmannalaugar. Landmannalaugaren en färggrann skönhet på södra höglandet. En resa för naturälskare.

Driva in hästar på Island

Ridtur 25 – Att driva in, samla ihop, hästar är en gammal tradition som överlevt endast på Island. Föreställ er de fria och lekfulla hästarna på väg tillbaka till sina ägare efter sommarbetet.

 

När ni rider på islandshästen genom Islands spännande landskap, får ni en oförglömlig upplevelse som är helt annorlunda än något annat! Ni får se vackra landskap och vackra djur samtidigt som ni har möjlighet att umgås med familj och vänner.

Fokus ligger på gemenskap och de oförglömliga upplevelserna som ni kan prata om under många år efteråt med familjen och vännerna. Hos Travel Nord Ltd är en fin semesterupplevelse det viktigaste och med en ridsemester på Island får ni garanterat en annorlunda och rolig semester. Säkerhet har självklart vår högsta prioritet och därför planeras våra resor av isländska experter. Vilka beaktar och känner till Islands extrema faktorer, som höga berg och instabila väderförhållanden. Ni kan därför vara helt säkra på att tyngdpunkten för er semesterresa ligger på säkerheten och är utförd professionellt.

En ridresa till Island är en fantastisk upplevelse så titta igenom vårt urval av ridresor redan idag. Ni finner ett brett utbud av ridresor och kommer kunna hitta exakt just er dröm ridsemester till Island. Se fram emot att uppleva ett spännande och annorlunda Island tillsammans med Travel Nord.

 

HemIsland Islands rejser Hyrbilsresor Islandsrejser Ridresor Islandsrejser Weekendresor Islandsrejser Rundresor Gruppresor Islandsrejser Konferensresor Aktiviteter info

Travel Nord ApS CVR nr: 34 87 86 33 Esbjergvej 84, 6000 Kolding www.travelnord.se tel: 0045 2398 8200 email: info@travelnord.dk


8 Dagar Island Runt
11 Dagar Island Runt
15 Dagar Island Runt
8 Dagar Island Södra och Västra
8 Dagar Familjeresa
11 Dagar Island Södra och Västra
8 Dagar Island Västra
8 Dagar Island Familjeresa
8 Dagar Island Vestfjorde
8 Dagar Island Norra
11 Dagar Island Norra
8 Dagar Island Södra
11 Dagar Island Södra


8 Dagar Island Runt
5 Dagar Island Södra

Kørselv i Island - Sommerhus
Sommerhus på Island - Odal
Sommerhus på Island - Árnessysla
Sommerhus på Island - Grimsnes


Husbil 2 Personer på Island
Husbil 4 Personer på Island
Husbil 6-8 Personer på Island
Husbil 2-4 Personer 4x4 på Island
Husbil 3-6 Personer 4x4 på Island
Husbil 4-5 Personer 4x4 på IslandRidtur 21
Ridtur 27
Ridtur 17
Ridtur 14
Ridtur 11
Ridtur 16
Ridtur 13
Ridtur 18
Ridtur 4
Ridtur 3
Ridtur 15
Ridtur 6
Ridtur 19
Ridtur 5
Ridtur 7
Ridtur 8
Ridtur 10C
Ridtur 10E
Ridtur 10F
Ridtur 9
Ridtur 20
Ridtur 23
Ridtur 24
Ridtur 25
Ridtur 26
Kalender
Karta
Hitta rätt ridresa
Information

Citybreak i Reykjavik Island
4 Dagar Weekend till Reykjavik
5 Dagar Weekend till Reykjavik
8 Dagar Weekend till Reykjavik
4 Dagar Adventure tilli Reykjavik
4 Dagar Luksus Weekend Reykjavik
5 Dagar Vinter i Reykjavik

Rundrejse i Bus i Island
En klassisk rundresa i Island
Vulkaner og Gletsjere
Island Runt
Norre Island
Islands vildmark
Norrskenets land


Vikingtur i Island
Island Runt
Norre og Øst Island
Södra och Västra Island
Skoleresa 1 på Island
Skoleresa 2 på Island
Skoleresa 3 på Island
Skoleresa43 på Island

Firmarejse i Island

Aktiviteter i Island
Den Blå Lagune
Jardbödin
Laugavatn Fontana
Hvalsafari Reykjavik
Hvalsafari Húsavík
Jökulsárlón
Ridtur i Reykjavik - Lavatur
Ridtur i Reykjavik - Nature Comfort
Ridtur i NordIsland
Langjökull
Snescooter tur på Langjökull
4x4 ATV tur
Snorkling i Silfra søen
Riverrafting på floden Hvita
kajaktur i Reykjavík
Kajaktur i Isafjordur
Vandring
Gletsjer vandring
Skaftafell


Praktisk info
Om Island
Profil
Allmänna villkor
Rejsegarantifonden